Politie wint juryprijs tijdens Social Media Awards.. #gewaagdetweet

Geplaatst op

Er is al veel geschreven over de Social Media Awards die op 11 juni j.l zijn uitgereikt. Coolblue is de grote winnaar in 2015. En ook KLM en Stabilo mochten prijzen in ontvangst nemen. En laten we vooral Yolanthe Sneijder-Cabau niet vergeten. Winnaars in de categorie Slechtste Bericht..

Verschillende sites..

Zoals gezegd. Veel sites hebben al aandacht gehad voor en geschreven over de Awards. Zoals het platform Socialmedia.nl  Ook connexieb2b de site ccmonline en uiteraard Dutch Cowboys hebben beschreven en lijstjes getoond. Wat ik echter niet zag bij al deze overzichten was een afbeelding van een winnaar van een Juryprijs: De Politie Amsterdam..

#gewaagdetweet..

Met een voor de politie wel zeer gewaagde Tweet wilde de politie Amsterdam de bezoekers van Canal Parade er op wijzen dat zakkenrollers, juist bij grote evenementen als deze, zeer actief zijn. En dat deden ze met de uitdagende hashtag: #zakkenrollershoudenvanpikken

zakkenrollershoudenvanpikken460

 

Voor een organisatie als de politie een ongebruikelijke manier van communiceren. Dat vond de jury ook. en beloonde dit bericht met een eerste plaats in de categorie Beste Grap. Prachtig resultaat, waarmee ik de politie van harte wil feliciteren. Mooi om te zien dat de berichtgeving ook anders dan een standaard persberichtje kan zijn.

Advertenties

Een gedachte over “Politie wint juryprijs tijdens Social Media Awards.. #gewaagdetweet

    […] Sourced through Scoop.it from: rwhat.wordpress.com […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s