Mode en Muziekfestival.. Hoe retailers inspelen op #Freshtival. #inhakers

Geplaatst op Geupdate op

Freshtival
Freshtival 2015

Het zal al veel langer gebeuren, en mij was het simpelweg nog niet eerder opgevallen.. Locale ondernemers die lekker inhaken op een groot muziekfestival in hun buurt. En wel het #Freshtival, een groots open-air feest op het terrein van het Rutbeek in Enschede.

Het viel mij op toen ik de berichtgeving rondom #Freshtival aan het bekijken was. (via een handige tool: Bluenod  Combineert verschillende social platformen en geeft een mooi totaal beeld) Ik zag op eens een aantal Facebook berichten voorbij komen van winkels in de omgeving van het festival. En dat was niet een “enkel berichtje.” Een aantal retailers hebben er een behoorlijke campagne van gemaakt.

Campagne.

Al dagen voor het festival werden de eerste berichten gepost. Met een uitnodiging om langs te komen en de nieuwste outfits, absoluut Fresh geschikt te bekijken  en geïnspireerd te raken. En ach.. Wanneer je er dan toch bent.. Kopen mag natuurlijk ook.

Freshtival
Get inspiration..

Ook deze aanbieder was er op tijd bij. Met een uitnodiging aan een ieder die naar de aansluitende festivals ging. Zij hebben de leukste en coolste outfits:

Leuk en cool
Leuk en cool

Persoonlijker

Deze retailer maakte het geheel nog een tik persoonlijker, door in de post een foto te plaatsen van twee zeer enthousiaste medewerkers. En de opmerking dat zij geheel voorbereid zijn op de aanstormende menigte, want er zijn 5 mensen aanwezig die alle klanten met raad en daad en in een hoog tempo kunnen helpen!

Persoonlijk
Persoonlijk

Festival Proof!

En met dit broekje ben je helemaal klaar, en volledig festival proof. Wat wil je nog meer? En ook makkelijk: online te bestellen..

ook online
Ook online

Mooie voorbeelden van ondernemers die nadenken en bezig zijn met het binnen halen van klanten en omzet. Handig om dan zo in te haken op een festival waarvan je wet dat het veel bezoekers trekt. En dat deze bezoekers ook nog eens mode bewust zijn en er graag goed en cool willen uitzien.

Heb jij ook voorbeelden van acties als deze? Inhakers van locale ondernemers bij grote festivals? Laat het mij dan even weten. Ik lees er graag meer over.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s