Facebook rechts ingehaald door Instagram | Marketing Rendement

Geplaatst op

See on Scoop.itRwh_at

Tieners staan erom bekend snel uitgekeken te zijn op dingen. De houdbaarheidsdatum van Facebook lijkt bij tieners dan ook verstreken te zijn. De jongvolwassenen noemen niet Facebook, maar fotoboek Instagram als belangrijkste socialmediasite.

Rein Hof’s insight:

Een Amerikaans onderzoek laat zien dat de jeugd aldaar Facebook niet langer als het belangrijkste Social Media platform noemt.. Uitgerekend Instagram, een volle dochter, heeft de eerste plaats over genomen.

 

Of deze trend zich ook in Nederland gaat doorzetten is mij onduidelijk. Wat ik wel weet is dat er al eens een scenario genoemd is qua ontwikkeling van Facebook, waarbij beschreven werd dat dit platform langzaam maar zeker zou verdwijnen. En dat dit ook toegelaten werd door het bedrijf. Dus in plaats van krampachtig vasthouden aan, zou geaccepteerd worden dat Facebook ten onder zou gaan. Simpelweg omdat de gebruikers er op uitgekeken zijn.

De opkomst van andere platformen is niet vreemd. En het getuigt wellicht van zeer goed inzicht om Instagram net voorTwitter weg te kapen.. En wanneer Instagram niet meer interessant is voor de jeugd? Dan is er vast wel weer een ander iets. En wie weet wat Mark ondertussen al op zijn verlanglijstje heeft staan…

See on www.rendement.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s