Hoe benut je Valentijnsdag?

Geplaatst op

Ï

 

Vrijdag 14 februari 2014 is het Valentijnsdag. Daar spelen de laatste jaren al heel veel partijen op in. Was het een aantal jaten geleden nog voldoende om met een bosje bloemen thuis te komen, en was dus met name de bloemen sector erg actief, tegenwoordig probeert iedere bedrijfstak een graantje mee te pikken.

Zo ontvingen we vandaag een kaartje. Hou van jou! Is de pakkende tekst aan de voorzijde. Klinkt toch meer dan lief. En gewoon, tussen alle standaard folders die wij iedere dag ontvangen. Maar het feit dat het een kaartje is, en niet een A4 of A5 formaat maakt het dat het opvalt. Zelfs in een hele stapel folders. Dan ben je goed bezig.

Vervolgens de achterkant van het kaartje. Uiteraard “handgeschreven” font. En ook een leuke, rijmende tekst. Goed gedaan. En het nodigt ook nog eens uit om naar de bewuste winkel heen te gaan.

Super gedaan door deze winkelketen. Over nagedacht en mooi uitgebracht. Wellicht niet de eerste die het doet, er zullen vast meer voorbeelden van zijn. Maar deze lag toevallig bij ons op de mat…


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s