RSS

Content Strategie. Heb ik het nodig?

15 Jul

Het nieuwe boek van Patrick Petersen, de @onlinemarketeer is een logische opvolger van het vorige: Handboek Mobile Marketing.

Het Handboek Content Strategie, kort #HCS geeft in heldere taal weer wat content strategie en content marketing inhoudt. Middels verschillende modellen wordt inzichtelijk gemaakt hoe het een en ander werkt. Zaken als het 3C, 3S en 6C model worden niet alleen visueel maar daarnaast ook per onderdeel duidelijk tekstueel uitgediept. In 8 hoofdstukken wordt de lezer meegenomen in de snel veranderende wereld van content maken en verspreiden. Welke marketing strategieën werken? Wat zijn de toonaangevende voorbeelden, van zowel grote als kleine bedrijven? Wat zijn beïnvloeders en, belangrijker nog, wat kunnen zij voor u betekenen?

Het laatste hoofdstuk neemt u stap voor stap mee door het opstellen van een content strategie plan. Kortom een compleet verhaal.


Veel afbeeldingen en extra ondersteuning!

Dit alles wordt niet alleen sterk ondersteund door afbeeldingen en modellen. Er is ook een eigen blogpagina (www.handboekcontentstrategie.nl) waar zeer veel extra content en aanvullende informatie terug te vinden is. In het boek staan verwijzingen naar de juiste presentaties en video's. Ook is er een eigen Pinterest pagina waar ook weer per hoofdstuk veel digitale ondersteuning te vinden is (pinterest.com/handboekcontent)

Dit alles maakt het lezen van dit boek zeer interactief en daarmee ook zeer plezierig.
Het boek is geschikt voor een ieder die graag meer wil weten over het goed inzetten van de juiste content. Zowel professionals als studenten een prima lesboek. Voor een ieder die interesse heeft in doelgericht met het web aan de slag te gaan is het een uitstekend naslagwerk. De vele afbeeldingen en filmpjes zorgen dat het blijft boeien en binden.

 

 

About these ads
 
Leave a comment

Posted by on July 15, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: