Imagine

Geplaatst op Geupdate op

Auditie X-Factor 2011 in Australië. Net als in alle andere landen waar dit format wordt uitgezonden zijn er veel kandidaten. En soms zitten daar pareltjes tussen.

Zoals Emmanuel.. Leeftijd: onbekend want gevonden in een schoenendoos in een park. Midden in een oorlog gebied en het feit dat hij (en z'n broer) gehandicapt zijn, kan/zal de reden geweest zijn van het afstaan.. Welke toekomst heb je dan?

Een enkele keer gebeuren dan hele bijzondere zaken. Zoals in dit geval: een dame die vindt dat de jongens geopereerd moeten worden en beiden mee neemt naar Australië. Van het een komt het ander, de jongens blijven en groeien op als echte Aussies, inclusief heerlijk accent.

Emmanuel kan zingen! En wil dat laten horen ook. Dus gaat hij naar de auditie van X-Factor. Wat er dan gebeurt is prachtig te zien in de clip. Ik heb zelden een optreden gezien waarbij het gezongen lied zo compleet past bij de artiest. Het is als of John Lennon een jongeman als Emmanuel in gedachten had toen hij het nummer schreef. Stel je voor..

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s